Ik heb veel verschillende rollen gehad binnen MEE. Onder andere als jeugdondersteuner, volwassen-ondersteuner, integrale vroeghulp en in de wijkteams. Dit maakt dat ik hier na 13 jaar nog steeds zit.

In mijn huidige functie vind ik de combinatie van trainer en toekomstcoach heel leuk. Als toekomstcoach ben ik er voor jongeren tussen 18 en 26 jaar die een beperking hebben. Meestal met een autisme spectrum stoornis, angst of depressie. Ik volg hen twee à drie jaar en ondersteun ze op verschillende gebieden.

Daarnaast ontwikkel en geef ik trainingen aan professionals over de verschillende doelgroepen. Hoe zij iemand met een beperking kunnen herkennen en hoe ze hiermee om moeten gaan om ze beter te kunnen helpen in de maatschappij. Als de energie gaat stomen bij de professional, dan is onze doelgroep daarmee geholpen en dat vind ik echt heel erg leuk.

De diversiteit in het werk, de zelfstandigheid en werksfeer bij MEE is heel fijn. Ik mag zelf aankaarten wat ik leuk vind en krijg de ruimte om mee te denken en te ontwikkelen.

Scroll to top