Telefonische kennismaking

Als we een match zien op basis van jouw CV en motivatie, nodigen we je graag uit voor een korte telefonische kennismaking. We nemen samen je achtergrond door zodat we een helder beeld krijgen van je werkervaring. Daarnaast bespreken we jouw motivatie en praktische onderwerpen zoals beschikbaarheid en salaris.

Persoonlijke ontmoeting

Verloopt de kennismaking wederzijds positief dan volgt een persoonlijke ontmoeting. In deze selectieronde willen we kijken of wij bij jou passen en andersom. We willen je graag beter leren kennen. In het 1e gesprek ga je samen met een recruiter en een eventuele toekomstige collega meer de diepte in. We zijn benieuwd naar voorbeelden uit de praktijk, hoe je als collega bent maar ook wat jouw krachten en valkuilen zijn.

Assessment – casuïstiek bespreking

Bij deze ronde nemen we een assessment af in de vorm van een casuïstiek bespreking. Je bespreekt de casus met een mogelijk toekomstige collega cliëntondersteuner. Het is aan jou om het gesprek te leiden, de collega te coachen en de situatie (of hulpvraag van de van de cliënt) helder te krijgen. We kijken hierbij vooral hoe je het gesprek aanpakt.

Arbeidsvoorwaardengesprek

We zeggen allebei “ja” en gaan in gesprek over de overeenkomst. We bespreken met jou de arbeidsvoorwaarden en de afspraken die we met elkaar maken over onder andere je werkdagen, startdatum en salaris.

Welkom bij de MEEr-groep!

We kunnen niet wachten om een fijne samenwerking met jou aan te gaan! Voor je start krijg je van ons informatie over je 1e werkdag. Heel veel plezier en succes met je nieuwe baan bij de MEEr-groep!

Scroll to top