Jong en MEEr

Speciale aandacht voor Young Professionals

Als werkgever koesteren wij onze Young Professionals en willen ook voor hen een aantrekkelijk werkgever zijn. Daarom hebben we binnen de MEEr-groep een netwerk voor en door Young Professionals, Jong en MEEr, om elkaar te inspireren en samen aan persoonlijke ontwikkeling te werken.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij snappen dat je als Young Professional de ruimte nodig hebt om te ontdekken wie je bent en waar je goed in bent. Veel Young professionals hebben behoefte om zichzelf beter te leren kennen en zich verder te ontwikkelen. Waar ben ik goed in? Welke kwaliteiten kan ik inzetten en verder ontwikkelen? Hoe haal ik qua werk en loopbaan het beste uit mij zelf? Met Jong en MEEr kunnen we daar op allerlei manieren op in spelen.

Andere jonge collega’s ontmoeten en inspireren

‘Jong en MEEr’ is een netwerk met jonge collega’s, die net als jij aan het begin staan van het werkend leven. Samen onderneem je meerdere keren per jaar activiteiten. Dat kan een vakinhoudelijke themabijeenkomst zijn, een mindfulness workshop, bootcamp in het park of een vrijmibo. Alles is mogelijk! Werkgeluk en medezeggenschap staan hierin centraal.

Je kunt je ook ontwikkelen door een rol op je te nemen in het netwerk zelf, door activiteiten te organiseren of een workshop te verzorgen.

Ook als Young Professional werken bij de MEEr-groep?

Scroll to top