Werken bij de MEEr-groep

Elke week weer zetten zo’n 300 professionele collega’s, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers hun kennis en ervaring in om mensen in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek, Amstelland en Meerlanden, ’t Gooi en de provincie Utrecht te helpen.

Als werkgever bieden we al onze medewerkers de mogelijkheid om vanuit eigen inzicht en vrijheid te werken. We staan voor deskundigheid, creativiteit, onafhankelijkheid en betrokkenheid. Wij investeren in kennis, hebben jarenlange ervaring en stellen de mens centraal. Daarin richten we ons niet alleen op de kwetsbare medemens maar ook op jou als medewerker.

Variatie, vrijheid en onafhankelijkheid

Je hebt de regie over je eigen agenda, krijgt alle ruimte om je vaardigheden en talenten in te zetten en we helpen je graag om nieuwe ideeën te ontwikkelen en jezelf te ontplooien.

Je hebt de vrijheid om, in afstemming met je team, te bepalen hoe je werkdag er uit ziet. Dus gezellig met je teamgenoten op kantoor. Op huisbezoek bij een cliënt. Of liever een dagje thuiswerken? Het kan allemaal.

lachende vrouw achter laptop

Diverse functies

Je vindt ons in sociale wijkteams, informatieloketten of de sociale basis binnen gemeentes. Als professional heb je afhankelijk van jouw specialisme een ondersteunings-, hulpverlenings- of regisseursfunctie. Dit kan bijvoorbeeld in de functie van onafhankelijk cliëntondersteuner of mantelzorgconsulent.

Daarnaast werken bij MEE ook gedragsdeskundigen, juridisch dienstverleners, ervaringsdeskundigen en nog veel meer.

Twee collega's lachend naast elkaar

Iets kunnen betekenen voor een brede doelgroep

We werken met een heel brede doelgroep: jeugd, 18+, (licht) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, autisme spectrum stoornis, lichamelijke beperking, chronisch zieken, psychische problemen, ouderen en mantelzorgers.

Hierdoor is elke dag, elke cliënt en elk verhaal anders. Dat maakt het werk heel afwisselend en uitdagend.

Moeder met haar twee zonen met een beperking

Deskundige werkwijze en informele werksfeer

Wij onderscheiden ons door een professionele werkwijze en een vraaggerichte houding. We staan naast onze cliënten en denken mee in mogelijkheden. Hun belang staat voorop.

Onze medewerkers zijn betrokken, enthousiast, bevlogen en deskundig. De werksfeer is informeel en humor en collegialiteit vinden we belangrijk.

Lachende man MEE medewerker

Word jij onze nieuwe collega?

Scroll to top